Domov
od januarja do marca vsako prvo in tretjo sredo v mesecu, od meseca aprila naprej pa vsako prvo sredo od 18. do 19 ure v ribiškem domu, Notranjska 56, 1380 Cerknica.
 
NOVICE IN OBVESTILA DRUŠTVA
 
 
VODOSTAJ UPADA 19.05.2017
Vodostaj počasi, a vztrajno pada. Danes popoldan je kazal 251 cm. Za ribolov je potreben čoln. Z obale pa se da lovit v Vodonosu in delno v Rešetu. Zaželjeni visoki škornji.

Tine
beri dalje >
 
 
MODELARSKO TEKMOVANJE NA BLOŠKEM JEZERU 18.05.2017
V soboto, 3. junija 2017, Zveza za tehnično kulturo Slovenije skupaj z OŠ Cerknica organizira že jubilejno 41. državno tekmovanje modelarjev in radioamaterjev na Bloškem jezeru. Ribolov bo ta dan tako otežen.

Hvala za razumevanje,

UO RD Cerknica
beri dalje >
 
 
POPOLDANSKI SPREHOD 06.05.2017
Petek popoldne sem se sprehodil po jezeru in nastale so tele fotografije. Vodostaj je kazal 308 cm in za ribolov je potreben čoln.

Tine
beri dalje >
 
 
ŠČUKOLOV ODPRT 01.05.2017
Kot vsako leto, smo se tudi letos ribiči dobili na jezeru, da odpremo lov na ščuko. Deset čolnov, je uživalo v krasnem sončnem jutru in poskušalo ujeti ščuko. Sreča se je nasmehnila Luku Žnidaršiču, saj je ujel mersko ščuko in to 50 cm. Potem smo se preselili v ribiški dom, ker nam je naš tajnik Dejvid Tratnik skuhal odličen pasulj in ob kozarčku piva, smo sklenili, da se drugo leto spet dobimo. Dejvid, hvala za dober pasulj.

Tine
beri dalje >
 
 
VISOK VODOSTAJ 29.04.2017
Za ščukolov bo potreben čoln, saj bo z obale skoraj nemogoče lovit. Vodostaj je bil dopoldan 270 cm in voda še prihaja. Skadulca se je umirila in leno teče.

Tine
beri dalje >
 
 
PADAVINE NAPOLNILE JEZERO 28.04.2017
Dež, ki pada že par dni, je spet napolnil jezero. Tako je Vodonos spet zalit in tudi bruhalnik Skadulca se je prebudil in polni jezero. V dveh dneh se je vodostaj dvignil za meter in danes popoldan je kazal 210 cm. Se vidimo 1.MAJA na Ščukolovu. DOBER PRIJEM!!

Tine
beri dalje >
 
 
VODONOS SPET SUH 26.04.2017
Današnji popoldanski sprehod po jezeru je razkril, da je Vodonos spet presahnil in da je bruhalnik Skadulca prav tako suh.Tudi pogled z otoškega mosta nam pričara suho podobo jezera.
beri dalje >
 
 
ODPRTJE ŠČUKOLOVA 2017 25.04.2017
Vljudno vabimo člane Ribiške družine Cerknica ta ponedeljek, 1. maja 2017, na tradicionalno druženje ob ščukolovu, ki bo v ribiškem domu RD Cerknica ob 12.00 uri.
Z ribolovom na Cerkniškem jezeru se prične ob zori, ulov pa je treba obvezno prijaviti do 11:45 ure na zgoraj omenjeni zborni točki. Nagrade za tri največje ujete ščuke bodo zagotovljene.
Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo, da svojo prisotnost čimprej potrdite na elektronski naslov info@rdcerknica.si.

Hkrati vljudno prosimo vse ribiče, da svoja motorna vozila puščajo na za to označenih parkirnih prostorih.

Dober prijem!
beri dalje >
 
 
JZERU JE,JZERA NEJ 20.04.2017
Dež, ki je padal zadnje dni je pripomogel, da se je jezero zapolnilo in tako je Vodonos in Rešeto delno zalito. Današnji vodostaj je kazal 144 cm.Upajmo, da bo še kaj deževalo in s tem posledično dodatno napolnilo jezero.

Tine
beri dalje >
 
 
REKORDNO NIZEK VODOSTAJ 14.04.2017
Današnji sprehod po jezeru ni bil nič kaj prijeten. Sami boste videli v foto galeriji zakaj je temu tako. Lani na ta dan, je vodostaj kazal reci in piši 262 cm. Danes pa je v jezeru vode 53 cm. Razlika v minus je več kot 2 metra. Bojim se, da za 1. maj slabo kaže. Če ne bo izdatnih močnejših padavin, ki bi napolnile jezero, se nam slabo piše.

Tine
beri dalje >
 

Izberite stran :

Stran 1/63

 
 
FOTO
VIDEO
English version
 
Trgovina Kostevc
Notranjski regijski park
Slo-fishing

 

  DOMOV      |      KONTAKT      |      POVEZAVE      |      GPS KOORDINATE