Domov
od januarja do marca vsako prvo in tretjo sredo v mesecu, od meseca aprila naprej pa vsako prvo sredo od 18. do 19 ure v ribiškem domu, Notranjska 56, 1380 Cerknica.
 
NOVICE IN OBVESTILA DRUŠTVA
 
 
DRAGO BEČAJ NAVDUŠEN KRAPOLOVEC 23.07.2017
Bečaj Drago ujel svojo najtežjo ribo

krap 18,40 kg

dolžina 89 cm

boili z okusom eksotičnega sadeža
Drago iskrene čestitke za lep ulov!

Tine
beri dalje >
 
 
JEZERO SKOZI FOTOGRAFSKI OBJEKTIV 08.07.2017
Naše jezero je prečudovito. Vsako uro se pokaže v drugačni luči. V fotogaleriji, si poglejte nekaj slik in podoživite lepote jezera.


Tine
beri dalje >
 
 
DRUŽINA BEČAJ 03.07.2017
v soboto 1. 07.2017 smo ribiči družine Bečaj ujeli tega lepotca kateri je po fotografiranju zaplaval nazaj v Cerkniško jezero

dolžina 86 cm

teža okrog 15 kg
beri dalje >
 
 
RIBE DOBILE OSVEŽITEV 30.06.2017
Deževje je pripomoglo, da se je vodostaj malenkostno dvignil in malo napolnil strugo. Ribe za jezom so dobile prepotreben kisik in bodo lažje preživele.Ulovljenih je bilo kar nekaj lepih ščuk med 70 in 90 cm. Za ribolov je dobro imeti visoke škornje.

Tine
beri dalje >
 
 
STOENKA IZ JEZERA 23.06.2017
Včeraj je naš član Robert Kužnik iz jezera potegnil stoenko. Da ne bo pomote, to je ščuka, ki je imela 101 cm in je tehtala 6,5 kg. Robert, iskrene čestitke. Da pa bo ostal trajen spomin, je poskrbel in fotografiral Gregor Felicijan.

Tine
beri dalje >
 
 
DAN ZA ULOV ŠČUKE 14.06.2017
Včerajšnji dan je bil dan za ščukolov. Že dopoldan je šla 102 cm dolga ščuka v Ljubljano. Še pozneje čez cel dan je bilo ujetih kar nekaj ščuk med 60 in 80 cm. Tudi naš član France Zrimšek je imel srečo in uplenil lepotico, ki je imela 80 cm. Frenk, vse čestitke!!

Tine
beri dalje >
 
 
OBNOVITVENA DELA 13.06.2017
Ribiški dom Ribiške družine Cerknica leži ob potoku Cerkniščica dober kilometer od starega jedra Cerknice proti Begunjam. V lanskem letu je bila na objektu napravljena fasada, izolirano podstrešje in dokončno urejena okolica doma. V začetku letošnjega maja pa so ribiči pričeli z adaptacijo notranjosti. V objektu bodo na novo urejene sanitarije (WC s tušem) in nova čajna kuhinja, obnovljen internet s TV priključkom, po novem pa bo možno tu tudi prespati.
Zaradi velikega povpraševanja po nočitvah in počitku tujih ribičev, ki redno obiskujejo neokrnjene notranjske ribolovne revirje, cerkniški ribiči ciljajo prav na te.
Za najem objekta in vse preostale informacije se lahko obrnete na gospodarja ribiške družine g. Franca Penco.

Članek pripravil Dejvid Tratnik, fotografije Tine Šubic.
beri dalje >
 
 
JEZERO USIHA 09.06.2017
Vodostaj hitro upada in posledično je v začetku tedna presahnil Vodonos. Današnji vodostaj je dopoldan kazal 98 cm. Lovi se tako s čolna kot z obale. Z obale je dobro imeti visoke škornje. Vikend bo lep, zato izkoristite čas za ribolov. DOBER PRIJEM!

Tine
beri dalje >
 
 
Predčasno odprtje krapolova na Cerkniškem jezeru 09.06.2017
Zaradi ugodnega vodostaja se 10. 06. 2017 predčasno odpre krapolov v ribniku Rešeto na Cerkniškem jezeru.

Omenjen ribolov krapa je dovoljen v skladu z aktualnim Pravilnikom o športnem ribolovu, ki je dosegljiv tudi na uradni spletni strani RD Cerknica.

Dober prijem,

UO RD Cerknica
beri dalje >
 
 
POTRJEVANJE ČLANSKIH IZKAZNIC IN IZDAJA DOVOLILNIC 03.06.2017
Spoštovani,
obveščamo vas, da bo v bodoče potrjevanje članskih izkaznic in izdaja letnih ribolovnih dovolilnic možna le osebno v času uradnih ur v Ribiškem domu Cerknica. Podaljševanje članstva in drugi administrativni posli so možni po pošti le iz tehtno upravičenih razlogov.

Lep pozdrav,
tajnik RD Cerknica
beri dalje >
 

Izberite stran :

Stran 1/64

 
 
FOTO
VIDEO
English version
 
Trgovina Kostevc
Notranjski regijski park
Slo-fishing

 

  DOMOV      |      KONTAKT      |      POVEZAVE      |      GPS KOORDINATE